Pensavate che avrei fatto un post sull'autunno vero??? ^__^ Lo pensavo anche io! Invece, vista l'ora, mi è venuta voglia di proporvi qualche immagine catturata da Pinterest, a proposito del mio rito quotidiano preferito! Infatti sto aspettando il fischio del bollitore per gustarmi il mio autunnalissimo Chai con una goccia di miele! Enjoy!
Il mio accompagnamento preferito per il tea sono i Crumpets, focaccine dolci, calde calde, da spalmare di ogni cosa che vi va!
Homemade crumpets
The crumpet is usually a conduit for butter and jam - but
with a little restraint can be quite a healthy breakfast.
Ingredients
Preparation method
-
Place the flour and salt into a large bowl and stir in the sugar and yeast
making a well in the centre. Pour in the warm milk and water and mix to give
quite a thick batter. Beat well until completely combined and cover with a tea
towel or cling film.
-
Leave in a warm place to rise for about an hour until it's a light, spongy
texture.
-
Heat a non-stick frying pan over a very low heat with a drop of oil. Wipe the
pan with kitchen paper to remove excess oil. Sit the greased crumpet rings in
the pan and leave to heat up for a couple of minutes.
-
Pour in enough mixture to fill the rings just over halfway up the sides.
Leave to cook until plenty of small holes appear on the surface and the batter
has just dried out. This will take about 8-10 minutes.
-
Remove the rings and turn over the crumpets to cook for a further minute or
two on the other side. Sit the first batch of crumpets on a wire rack while
continuing to cook the remaining mixture.
from www.bbc.co.uk
3 commenti:
Prima di cena non me lo dovevi fare.... ma oramai ho l'acqualina in bocca..
Passo per un sorriso settembrino e fresco... ;-)))
il chai...devo ricomprarlo, non vedo l'ora di ricominciare a berlo :)
un bacione e buon settembre :)
Giulia
fantastica come sempre tesoro!
Dai che arrivooooo, cosa mi preparerai di splendiderrimo e buonerrimo???
Hihihiihihih
Posta un commento